Şeyh Seyyid Muhammed Maruf, 6’ıncı yılında anıldı

Şeyh Seyyid Muhammed Maruf, 6’ıncı yılında anıldı

Gündem Yayın: 23 Ekim 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 23.10.2023 11:29:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

20 Ekim 2017 yılında vefat eden ve Türkiye’nin birçok ilinde tanınan âlim ve kanaat önderlerinden Şeyh Seyyid Muhammed Maruf Yıldırım, vefatının 6. yılında yüzlerce vatandaşın katılımıyla türbede Mevlidi Şerif Okutuldu ve mevlit yemeği ikram edildi.

20 Ekim 2017 yılında vefat eden Şeyh Seyyid Muhammed Maruf Yıldırım, Batman merkeze bağlı Bal pınar mevkiinde bulunan Şeyh Seyyid Muhammed Maruf, Türbesinde vefatının 6. yılı dolayısıyla Mevlidi Şerif okutuldu. Türbede düzenlenen Mevlidi Şerif’e Türkiye’nin dört bir yanından sevenleri katıldı. Okunan Mevlidi Şerif ‘in ardından gelen konuklara Mevlit yemeği ikram edildi. Konuyla ilgili bilgi veren çocukları Nurettin ve Nurullah Yıldırım kardeşler  “Babamız 20 Ekim 2017 yılında tam 6.yıl oldu vefat edeli . bizde her yıl senayi devriyesinde Türbede yüzlerce sevenlerinin katılımıyla Mevlidi Şerif okutup mevlit yemeği ikramında bulunuyoruz” dedi. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.