Tatlı ve Özel unutulmaz bir gece yaşattı

Tatlı ve Özel unutulmaz bir gece yaşattı

Gündem Yayın: 23 Ağustos 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 23.08.2023 16:29:00
Editör -
Okuma Süresi: 50 sn.
Takip EtGoogle News

Batman Belediyesi'nin bu yıl üçüncüsünü düzenlediği 'Park Şenlikleri' kapsamında Sağlıklı Yaşam Parkı'nda gerçekleştirilen konserlerde Hüseyin Tatlı ve Ufuk Özel sahne aldı.

Tatlı, katılımcılara duygusal, coşkulu ve eğlenceli anlar yaşatarak unutulmaz bir gece ile sahnedeydi. Arabesk ve fantezi müzik dalında önemli bir isim olan Hüseyin Tatlı, seslendirdiği eserlerle izleyenleri duygudan duyguya sürükledi.

UFUK ÖZEL COŞTURDU

Sağlıklı Yaşam Parkı'nda gerçekleşen etkinlik katılımcılardan büyük ilgi gördü. Ankara müzik sahnesinin tanınmış ismi Ufuk Özel, etkinlik kapsamında sahne aldı. Arabesk ve fantezi müziğinin usta ismi olarak tanınan sanatçı, etkinliğe katılan Batmanlılara unutulmaz bir konser deneyimi yaşattı. Özel, repertuarında yer alan popüler şarkılarını seslendirerek katılımcılara keyifli anlar yaşattı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.