SASON ÇAYI CAN ALDI

SASON ÇAYI CAN ALDI

Asayiş Yayın: 30 Haziran 2023 - Cuma - Güncelleme: 30.06.2023 11:12:00
Editör -
Okuma Süresi: 54 sn.
Takip EtGoogle News

 

Batman’a bağlı Sason İlçesinde Sason Çayı’na giren 3 çocuk’tan birinin cansız bedenine ulaşılırken iki çocuğun bulunması için ekipler çalışmalarını aralıksız  sürdürüyor.

 

Üzücü olay Batman’a bağlı Sason Çayı’nda meydana geldi. Batman'ın Sason ilçesinde üç çocuk serinlemek amacıyla Sason Çayı'na girdi. Bir anda akıntıya kapılan üç çocuğu fark eden yakınları durumu 112 acil çağrı merkezine bildirdi. Olay yerine dalgıçlar ve jandarma ekipleri sevk edildi. Girdikleri suda kaybolan 3 çocuktan 11 yaşındaki İ. A'ın cansız bedenine ulaşıldı. Jandarma, güvenlik korucuları, çok sayıda arama kurtarma ekibi B. Ç ve K. Ş'in bulunması için çalışmalarını sürdürüyor. 11 yaşındaki İ. A'ın cesedi Batman Eğitim ve araştırma hastanesi morguna kaldırılırken jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.