Nasıroğlu milletvekili aday adayı oldu

Nasıroğlu milletvekili aday adayı oldu

Siyaset Yayın: 21 Mart 2023 - Salı - Güncelleme: 21.03.2023 11:10:00
Editör -
Okuma Süresi: 1 dk.
Takip EtGoogle News

Batmanlı iş insanı Fernas yönetim kurulu üyesi Ferhat Nasıroğlu, AK Partiden Batman milletvekili aday adayı oldu. Nasıroğlu, Batman'da hizmet etmek için aday adayı olduğunu söyledi. Batmanlı iş insanı Ferhat Nasıroğlu 14 Mayıs’ta yapılması planlanan 28. Dönem Genel Seçimlerinde AK Partiden Batman Milletvekili Aday Adaylığı için başvurusunu yaptı. Aday adaylık başvurusu sonrası açıklamalarda bulunan Nasıroğlu, "Bu topraklarda doğduk ve filizlendik. Bu memleket için yapacağımız çok işler var. İnşallah sonuç hepimiz için hayırlı olur. Aile olarak da hiç Batman'dan kopmadık ve kopmayacağız da. Hep güzel işler yapmaya çalıştık. Bu dönem Batman'a bir şeyler katacağımıza inandığımız için gelip başvuru da bulunduk. Hayırlı olsun” dedi.

Milletvekili aday adaylık başvurusunda bulunan Nasıroğlu’nu ilk tebrik eden ise İl Başkan Yardımcısı ve Belediye Meclis Üyesi Ramazan Suna oldu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.