Nasıroğlu, seçim startını verdi

Nasıroğlu, seçim startını verdi

Siyaset Yayın: 21 Mart 2023 - Salı - Güncelleme: 21.03.2023 16:08:00
Editör -
Okuma Süresi: 57 sn.
Takip EtGoogle News

AK Parti Batman Milletvekili aday adayı Ferhat Nasıroğlu 14 Mayıs milletvekilliği genel seçimlerine yönelik çalışmaları kapsamında teşkilat ziyaretlerine başladı.

AK Parti Batman Milletvekili aday adayı Ferhat Nasıroğlu, seçim çalışmaları kapsamında yürüttüğü teşkilat ziyaretlerine Sason, Kozluk ilçeleri ile Bekirhan ve Balpınar beldesi ile devam etti. Nasıroğlu'nun ilk durağı Sason ilçe teşkilatı oldu. İlçe başkanı Mehmet Böğüş ve teşkilat üyeleriyle bir araya gelen Nasıroğlu daha sonra Sason belediye başkanı Şafi Yavuz , Yücebağ Belde Belediye Başkanı Abdullah Bil ve Yücebağ Belde başkanı  Ethem Çetinkaya ile de görüştü. Kozluk ilçe başkanı Abdüllatif Baltaş, teşkilat üyeleri ve belediye başkanı Ayhan Eren'i de ziyaret eden Nasıroğlu'nun son durağı Balpınar beldesi oldu. Teşkilat mensuplarıyla seçimlere ilişkin istişarelerde bulunan Nasıroğlu, vatandaşlarla da selamlaştı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.