Nasıroğlu teşekkür ziyaretinde

Nasıroğlu teşekkür ziyaretinde

Siyaset Yayın: 21 Mayıs 2023 - Pazar - Güncelleme: 21.05.2023 15:54:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

AK Parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu seçim sonrası teşekkür ziyaretlerine başladı.

Hasankeyf ve Beşiri ilçesi ile İkiköprü ve Balpınar beldelerine ziyaretlerde bulunan Nasıroğlu, vatandaşlarla bir araya gelip desteklerinden dolayı teşekkür etti. Vatandaştan yoğun ilgi gören ve vatandaşla kucaklaşan Nasıroğlu 28 Mayıs’ta gerçekleşecek ikinci tur seçimlerinde Cumhurbaşkanı Erdoğan’a destek istedi.

‘HERKESİN VEKİLİ OLACAĞIM’

Kendisine oy veren ve vermeyen herkesin vekili olduğunu ifade eden Nasıroğlu, şunları söyledi: ‘’Bizleri vekil olarak tayin eden bu millete borcumuz var. Kıymetli Batman halkına olan borcumu ödemek için  samimi bir şekilde çalışacağım. Bizim milletvekilliğimiz, mecliste elini kaldır indir milletvekilliği olmayacak. Bizim milletvekilliğimiz, tam tersine  halkın yanında yer alan bir anlayışta olacak.

Seçim çalışmalarımız süresi boyunca yalan söylemedik, hayal satmadık, yapamayacağımız işlerin sözünü vermedik. Samimi, dürüst ve net bir çizgide olduk. Bundan böyle de bu çizgiden Batman için yoluma devam edeceğim.” Dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.