‘Vatandaşı yardıma davet ediyorum’

Saadet Partisi Merkez ilçe Başkanı Mehmet Mihdi Oğuz, “Teşkilatımız içinde arama, kurtarma görevini bilen ehil arkadaşları olay mahalline gitmelerini davet ediy

Yayın: 07 Şubat 2023 - Salı - Güncelleme: 07.02.2023 15:10:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Oğuz, yaptığı açıklamada; “Kahramanmaraş’ımızın bölgesinde merkez üssü Elbistan ve Pazarcık olan başta Hatay Gaziantep, Adana, Adıyaman, Kilis, Elâzığ, Malatya, Şanlıurfa, Diyarbakır ve kısmen Batman’da vuku bulan tabii afet olmuştur. Bu depremde binlerce kardeşimiz vefat etmiştir. Binlerce yaralı kardeşlerimiz var. Gün yardımlaşma günü, gün dayanışma günü, gün birlik, beraberlik içinde kenetlenerek maddi ve manevi fedakârlık günü. Dünden bugüne bölgede yapılan çalışmalar resmî sivil tüm ekiplerin çalışmaları dünya ve Türkiye genelinden gelen çalışmalar takdire şayan. Yurtdışında gelen yardımlar İçin Allah kendilerinden razı olsun. Tüm yurt genelinden gayret gösteren kardeşlerimizden de Allah razı olsun. Teşkilatımızı kan ve maddi, manevi yardım etmeye davet ediyorum. Bu vesile ile depremde vefat eden kardeşlerimize Allah rahmet eylesin. Yaralılara Şafi ismi hürmetine şifa versin. Tüm insanlık alemine sıhhat ve saadet versin. Ülkemizin, İslam aleminin başı sağ olsun. Allah böyle bir musibetle imtihan etmesin. Genel merkezimiz kriz masası oluşturarak 81 il başkanımızla toplantı yaparak Genel Başkan vekilleri ile Milletvekilimiz ve GİK üyeleriyle deprem bölgesine gidilmiştir, bizzat çalışmalara yerinde katılmıştır” ifadelerini kullandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.