100 çift için toplu nikah töreni düzenlendi

100 çift için toplu nikah töreni düzenlendi

Gündem Yayın: 10 Mart 2024 - Pazar - Güncelleme: 10.03.2024 14:55:00
Editör -
Okuma Süresi: 55 sn.
Takip EtGoogle News

Vali Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp, Batman Belediyesi tarafından 100 çift için düzenlenen toplu nikah törenine katıldı.

Bir düğün salonunda düzenlenen törende, belediyeye başvuran 245 çift arasında kura ile belirlenen 100 çiftin nikahı kıyıldı. Törende konuşan Vali ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp; “245 Çiftimiz bize müracaatta bulundu. Noter huzurunda yapılan kurada 100 çiftimiz belirlendi. Bu çiftlerimize hediye olarak da çeyiz yardımında da bulunacağız” dedi.

VALİ CANALP TEMSİLİ NİKAH KIYDI

Konuşmanın ardından Vali, çiftleri temsilen Şilan ve Bilal Çınar çiftinin nikahını kıyarak, çifte mutluluklar diledi. Törende çiftlerle fotoğraf çektiren Vali Canalp, daha sonra çiftlere çeyiz hediye çeki takdim etti. Törene;  Belediye başkan yardımcıları, kurum amirleri ile gelin ve damatların yakınları katıldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.