15 GÜNLÜK YAŞAM MÜCADELESİNİ KAYBETTİ

15 gün önce Batman'da serinlemek için girdiği sulama kanalında boğulma tehlikesi geçiren 13,yaşında Abdullah Günce, tedavi gördüğü hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşama tutunamadı.

Asayiş Yayın: 04 Ağustos 2024 - Pazar - Güncelleme: 04.08.2024 17:41:00
Editör -
Okuma Süresi: 44 sn.
Takip EtGoogle News

 

 

 

Üzücü olay, 15 gün önce Çamlıtepe Mahallesi'nde meydana geldi. Serinlemek için arkadaşlarıyla sulama kanalına giren 13 yaşında, Abdullah Günce, bir süre sonra akıntıya kapıldı. Talihsiz çocuğun suda çırpındığını gören çevrede bulunan vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine  bölgeye sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Ağır yaralı olarak itfaiye ekipleri tarafından son anda sudan çıkartılan talihsiz çocuk kaldırıldığı Batman eğitim ve araştırma hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen 15 gün ’lük yaşam mücadelesini kaybetti.

Abdullah Günce, Cenazesi, Beşiri ilçesi İkiköprü beldesindeki mezarlığa getirilerek, yakınlarının gözyaşları arasında defnedildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.