1550 fidan toprakla buluştu

1550 fidan toprakla buluştu

Gündem Yayın: 07 Mart 2024 - Perşembe - Güncelleme: 07.03.2024 12:44:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Batman Valiliği’nin destekleri ile Kozluk Kaymakamlığı’nın koordinasyonunda 1550 fidan toprakla buluştu.

Batman Valiliği’nin “Yeşil Kuşak Ağaçlandırma Projesi” kapsamında yürütülen ağaçlandırma çalışmalarında; Çayönü grup köy yoluna 300 fıstık 300 incir fidanı,  Koçaklar Güveçli, Karaoğlak, Çayönü, Çayönü Kurşunlu İlkokuluna ve Farabi Ortaokuluna 70 çam ağacı, İlçe Jandarma ve İlçe Emniyet Müdürlüğü bahçesine 80 çam, 35 çınar,65 meyve fidanı, Alıçlı Mesire Alanına 700 çam ve meyve fidanı olmak üzere toplam 1550 fidan dikildi.

‘İLÇEMİZİ YEŞİLLENDİRİYORUZ’

Kaymakam Ekrem Güngör, “İlçemizin birçok yerini yeşillendirmek, güzelleştirmek için yapılan çalışmalarda 1550 fidanımız toprakla buluştu. Bu toprakla buluşan ağaçlarımız büyüyecek ve bizlere, çocuklarımıza gelecekte birer nefes olacaktır. Yeşil Kuşak Ağaçlandırma Projesi ile ilçemizdeki yeşil alanların artması için bizden desteğini esirgemeyen Batman Valimiz sayın Ekrem Canalp’e şükranlarımızı sunar, Batman İl Orman İşletme Müdürlüğü’ne ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.