Şehit Gazi Sendikası Batman'da Özlük Hakları Toplantısı

Ankara'dan gelen Şehit Gazi Sen Konfederasyonu Genel Başkanı Tuna Avcı, Şehit Gazi Kültür Sanat Sendikası Genel Başkanı Fikret Özmen, Şehit Gazi Bayındır Sendikası Genel Başkanı Gazi Yusuf Ay ve Batman Şehit Gazi Sendikası Konfederasyonu İl Başkanı İbrahim Baskın'ın da yer aldığı ziyaretlerde, konfederasyona bağlı hizmet kollarının il temsilcileri de hazır bulundu. Şehit Gazi Vatansever Eğitim İl Başkanı Sezgin Demir, Şehit Gazi Bayındır İl Başkanı Taha Etiz ve Şehit Gazi Vatansever Sağlık İl Başkanı Hüseyin Can da Batman'a yapılan ziyarette yetkililere eşlik etti.

Heyet, kamu çalışanlarının haklarının iyileştirilmesi adına bir yemek programı düzenleyerek, çalışanların sorunları ve çözüm önerileri üzerine istişarelerde bulundu. Toplantıda, memurların en büyük taleplerinden biri olan özlük haklarının iyileştirilmesi konusu öne çıkarıldı. Kamu kurumlarında görev yapan çalışanların daha adil ve şeffaf bir sistemle hak ettikleri yaşam standartlarına ulaşmalarının önemi vurgulandı.

Konfederasyon yetkilileri, kamu çalışanlarının emeklerinin karşılığını almaları için haklarını savunmaya devam edeceklerini belirtti. Memurların özlük hakları ile ilgili yaşadıkları sıkıntıların giderilmesi adına gerekli adımların atılacağı ifade edildi.

Ziyaretin sonunda, katılımcılar kamu çalışanlarının daha gücülü ve hak ettikleri şartlara kavuşabilmesi için mücadeleye devam edeceklerini vurgulayarak, dayanışma mesajı verdi.