Karataş ailesi destek bekliyor

Geçim sıkıntısı nedeniyle göç ettikleri Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde yakalandıkları depremde ağır hasarlı evlerinde hayatta kaldıklarına şükrederken, bir kötü haberi de memleketleri olan Batman'dan aldılar.

Hayırseverlere yardım çağrısında bulunan Bağcılar Batmanlılar Derneği Başkanı Şabettin Özel, kendilerine ulaşan ve yardım talebinde bulunan Karataş ailesinin, Nurdağı ilçesinde yaşadıkları deprem şokunu üzerlerinden atamadan, bir kötü haber de Kozluk'un Seyrantepe Köyünden geldiğini ve evlerinin yıkıldığını söyleyerek Karataş ailesine yardım çağrısında bulundu.

Özel, Komşularının yardımıyla geçinen Veysi Karataş ve ailesi Batman’da kalacak yeri kalmayınca İstanbul’a gitmek zorunda kalıp Bağcılar Batmanlılar Derneğinin destekleriyle kiralanan bir evde yaşamlarını sürdürdüklerini söyledi.