Yeni Başkan Ekremoğlu

SS Batman Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanlığına, önceki seçimin kazanılmasında büyük katkıları olan Hanifi Ekremoğlu getirildi.

Genç iş insanı Hanifi Ekremoğlu Osmanlı Cafe’de yerel ve ulusal basın temsilcileriyle kahvaltılı basın toplantısında bir araya geldi. Başkan Ekremoğlu, kooperatifin, esnafların ve Batman halkının hizmetinde olduğunu söyledi.

‘KAPIMIZ HERKESE SONUNA KADAR AÇIKTIR’

“Kapımız herkese sonuna kadar açıktır. Ulaşılması güç değil, kolay ve şeffaf olacağız.” diyen Başkan Ekremoğlu açıklamasına şöyle devam etti; “Esnaflarımız en ufak bir sıkıntısında çekinmeden bana ulaşmasını isterim ve beklerim. Kapım daima onlara açık olacaktır. Şartları ve imkânı olan bütün esnaflarımızın kredi çekmeleri konusunda gereken kolaylığı gösteriyor ve göstermeye devam edeceğiz”