BAKAN GÖKTAŞ “2024 YILI TÜM DÜNYAYA BARIŞ VE HUZUR GETİRİR”

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, “2023’te yaşadıklarımız, gördüklerimiz, şahit olduklarımız milletçe birlik ve beraberlik içinde olmaya ne kadar çok ihtiyacımız olduğunu bize tekrar hatırlattı.” dedi.

Siyaset Yayın: 02 Ocak 2024 - Salı - Güncelleme: 02.01.2024 20:19:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Takip EtGoogle News

 

 

Batman’da bir dizi incelemelerde bulunan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, beraberinde Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu iAk Parti il başkanı Akif Gür ve Partililer Vali Ekrem Canalp’i ziyareti ardından heyet buradan AK Parti İl binasında partililerle Ak parti toplantı salonunda bir araya geldi.

Ak Parti ziyareti sonrası Necat Nasıroğlu külliyesinde düzenlenen programa katılan Bakan Göktaş,  “Biz, Büyük Bir Aileyiz” teması ile düzenlenen programa katıldı.

Programda yaptığı konuşmada, yeni yılın hayırlar getirmesi temennisinde bulundu.

 temennisinde bulunan Bakan Mahinur Özdemir Göktaş, “Sözlerimin başında yeni yılın ülkemiz, milletimiz ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Umarım 2024, başta Filistin’de olmak üzere tüm dünyada barışın, huzurun, sevginin ve iyiliğin egemen olduğu bir yıl olur. 2023’te yaşadıklarımız, gördüklerimiz, şahit olduklarımız milletçe birlik ve beraberlik içinde olmaya ne kadar çok ihtiyacımız olduğunu bize tekrar hatırlattı. Asrın felaketini birbirimize kenetlenerek atlattık. Yeni yılda da, yaralarımızı birlikte sarmaya ve kimseyi geride bırakmadan yürümeye devam edeceğiz.” Dedi.

 “Bakanlık olarak her zaman yinelediğimiz bir cümle vardır: biz, büyük bir aileyiz.” diyen Bakan Mahinur Özdemir Göktaş, şöyle devam etti, “Her birimizin farklı tecrübesi, hikayesi ve fikirleri var. Bu farklılıklarımız bizi zenginleştirirken daha da güçlü kılıyor. Bu büyük ailenin fertlerinden biri olarak sizlerle birlikte olmak ve bu millete hizmet etmek, benim için büyük bir onur.  Bu toprakların kadim güzelliklerindendir, insanlar ailelerini önemser. Aile fertleri birbirine destek olur, birlikte çalışır, birlikte üretir ve geleceklerini birlikte inşa ederler. Birliğimizin ve dirliğimizin teminatı olarak Devletimiz de tüm imkanlarını vatandaşları için seferber eder. Sizler birlik olmanın, kenetlenmenin gücüne dayanarak bu büyük aileyi daha huzurlu ve müreffeh günlere taşıyacaksınız. Yaşlılarımızın tecrübelerinden, gençlerimizin dinamizminden istifade etmeyi bilecek, kadın-erkek ayrım gözetmeden büyük bir aile olarak ülkemiz için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz.” Dedi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.