Batman Barosu'nda yeni Avukatlar yemin etti

Batman Barosu'nda yeni Avukatlar yemin etti

Gündem Yayın: 19 Eylül 2024 - Perşembe - Güncelleme: 19.09.2024 14:49:00
Editör -
Okuma Süresi: 47 sn.
Takip EtGoogle News

Batman Barosu'nda stajlarını başarıyla tamamlayan Avukat Selin Sevim ve Avukat Rana Erpolat, düzenlenen törenle yemin ederek meslek hayatına adım attılar. Tören, Av. Tahir Elçi Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi ve ailelerin yanı sıra baroya kayıtlı avukatlar da katıldı.

Av. Selin Sevim’in cübbesi, Av. Ahmet Sevim ve Av. Mustafa Yıldız tarafından giydirilirken, Av. Rana Erpolat’ın cübbesi Av. Yeksu Dağ Senses, Av. Osman Aslan ve Av. Hasan Eren tarafından giydirildi. Ayrıca, Av. Rana Erpolat’a Türkiye Barolar Birliği Başkanlığı’nın 4-5 Mayıs 2024 tarihlerinde düzenlediği Kurgusal Duruşma Yarışması Güneydoğu Bölge Elemeleri’nde baromuz adına kazandığı birincilik nedeniyle teşekkür plaketi takdim edildi. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.