Batman Belediyesi final yaptı

Batman Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün düzenlediği Sonbahar Temizlik Kampanyası, çevre bilincini artırmak amacıyla Belediye Eşbaşkanları Gülistan Sönük ve Yeşil Işık’ın katılımıyla gerçekleştirildi.

Gündem Yayın: 27 Ekim 2024 - Pazar - Güncelleme: 27.10.2024 14:08:00
Editör -
Okuma Süresi: 47 sn.
Takip EtGoogle News

Belediye önünden Esentepe’ye kadar uzanan Diyarbakır Caddesi'nde gerçekleştirilen etkinliğe, Eşbaşkan Yardımcıları, Batman Barosu Başkanı Abdülhamit Çakan, Batman Çevre Gönüllüleri Derneği Sözcüsü Hasan Argunağa, belediye çalışanları ve gönüllüler katıldı. Eşbaşkan Gülistan Sönük, etkinlik öncesi yaptığı konuşmada, çevre temizliğinin yalnızca belediyeye değil tüm topluma ait bir sorumluluk olduğunu belirterek, kampanyanın amacının kalıcı bir çevre bilinci oluşturmak olduğunu ifade etti. Batman Çevre Gönüllüleri Derneği Sözcüsü Hasan Argunağa ise temizliğin herkesin görevi olduğunu ve çevreyi kirletmeyerek kalıcı bir temizlik sağlanabileceğini vurguladı. Konuşmaların ardından katılımcılar, belediyenin önünden Esentepe’ye kadar ana caddeyi temizledi ve yurttaşları da çevre duyarlılığına davet etti.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.