Batman belediyesine siber saldırı

Batman Belediyesi’nin X (eski adıyla Twitter) sosyal medya hesabında üst üste yapılan paylaşımlar, Batmanlılar arasında merak uyandırdı.

Gündem Yayın: 25 Ağustos 2024 - Pazar - Güncelleme: 25.08.2024 18:09:00
Editör -
Okuma Süresi: 41 sn.
Takip EtGoogle News
Belediyenin "Private equity" (Türkçe çeviri: Özel sermaye) ve "Mutual funds" (Türkçe çeviri: Yatırım fonları) gibi sanal para ve finansal terimlerle ilgili paylaşımlarda bulunması, vatandaşlar arasında kafa karışıklığına neden oldu. Batmanlılar, belediyenin bu paylaşımlarına durumu şaşkınlıkla karşıladı. Batman Belediyesi'nin açıklamasıyla konuya açıklık getirildi. SALDIRI GİRİŞİMİNDE BULUNULDU Konu ile ilgili Batman belediyesinden yapılan açıklamada, " Bu sabah saatlerinde X hesabımıza yönelik bir saldırı girişimi olmuştur. Hızlı müdahalemiz sayesinde hesap güvenliğimiz sağlanmış ve kontrolü tekrar ele alınmıştır. Göstermiş olduğunuz anlayış ve destek için teşekkür ederiz" denildi.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.