BATMAN ESNAF VE SANATKÂRLAR ODASI DİKA İLE E-TİCARET SEMİNERİ DÜZENLEYECEK

Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi ve yönetimi Gazetemizin imtiyaz sahibi Bulut Kutlu ve haber sorumlusu Şehmus Ustabaşı’nı ziyaret ederek, 16 Eylül‘de DİKA ile Batman Kültür Turizm Müdürlüğünde E-Ticaret semineri düzenleyecek

Ekonomi Yayın: 03 Eylül 2024 - Salı - Güncelleme: 03.09.2024 16:40:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

 

 

Ziyarette konuyla ilgili gazetemize bilgi veren Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkan Çiftçi “6 Eylül ‘de  DİKA ile  Batman Kültür turizm il müdürlüğü konferans salonunda saat 14.00’da E-Ticaret semineri düzenleyeceğiz.

TRENDYOL satış ve iş geliştirme bölge yöneticisi sunum yapacak.6-12 Kasım tarihleri arasında giyim, ayakkabı, hediyelik eşya ve zücaciye fuarı düzenleyeceğiz. Fuarda çeşitli etkinlikler yapılacak. Ayrıca TOKİ iş birliği ile esnaflara konut yapma projemizi faaliyete koymaya çalışıyoruz, görüşme ve istişarelerimiz devam etmektedir. Esnaf buluşmasını Ahilik haftasında valimiz ile yapmayı düşünüyoruz” dedi.

 

Esnafların sorunu ile ilgili sık sık ilgilendiğinin altını çizen Çiftçi,”OSB yolu, gülistan caddesi, marangozlar ve kaynakçılar sitesi ve hangi esnafımızın nerede sorunu varsa orada olarak sorunlarıyla ilgileniyor çözümü için yetkililer ile görüşüp uğraşıyoruz.

Zincir marketlerin küçük esnafımızı zor durumda bıraktığı konusunda ciddi şikayetler var ve bizler de bunu görüyoruz .zincir marketlerin etkisini azaltmak için çalışmalar yapıyoruz.

Küçük Sanayi Siteleri ve yeni OSB’lerin faaliyete geçmeleri için sürekli gelişmeleri takip ediyoruz,” dedi.

Konuşmasının ardından ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çiftçi, Olay gazetesi ekibine teşekkür etti.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.