BATMAN GIDACILAR KOOPERATİFİ’NİN OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİ

Batman Ticaret ve Sanayi Odası’nda (BATSO) 15 Aralık 2023 Cuma günü gerçekleşen S.S. Batman Gıdacılar Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi’nin 2023 yılı Olağanüstü Genel Kurulu, üyelerin katılımıyla gerçekleşti. Toplantıda, Bilgi Teknolojileri, İnsan Kaynakları

Ekonomi Yayın: 16 Aralık 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 16.12.2023 19:42:00
Editör -
Okuma Süresi: 38 sn.
Takip EtGoogle News

 

 

 

Kooperatif Başkanı Süleyman Emek, yapılan ve ileriki süreçlerde yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Emek, şunları söyledi: “Yapı ruhsatımızı almış bulunmaktayız. Bundan sonra yapılacak çalışmalar için harekete geçerek en kısa sürede temel atma törenini düzenleyeceğimizi kamuoyuna duyuruyoruz. Projemizin, Batman’a istihdam, üretim ve ihracat konusunda büyük katkılar sağlayacağına ve çevre illere örnek teşkil edeceğine inanıyoruz. Bu süreçte bizi yalnız bırakmayan Batman Valimiz Ekrem Canalp Bey’e ve Batman Milletvekilimiz Ferhat Nasıroğlu’na yönetim kurulumuz adına teşekkürlerimizi sunuyoruz,” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.