BATMAN'DA "11. YEŞİLAY BİSİKLET TURU" DÜZENLENDİ

Yeşilay Derneği Batman Şubesi "Sağlıklı yaşamın keyfini birlikte sürelim" sloganıyla bisiklet turu düzenledi.

Spor Yayın: 05 Mayıs 2024 - Pazar - Güncelleme: 05.05.2024 12:26:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

 

 

 

Şehmus Yılmaz, "Türkiye genelinde 81 ilde eş zamanlı geleneksel olarak 11'incisini düzenlediğimiz bisiklet turumuz 'Sağlıklı yaşam ve sağlıklı nesiller yetiştirmek' adı altında bir araya geldik. Bağımlıklardan ve kötü alışkanlıklardan uzak durmak için her Yeşilay Genel Merkezimizin organize ettiği ve bugünde Batman'da gerçekleştirmekteyiz. Buraya 100'ün üzerinde Yeşilay gönüllüleri ve bisiklet severler katıldı. Ailesiyle ve çocuklarıyla çok sayıda bisiklet sürücüsü buraya gelerek katılım sağladılar." ifadelerini kullandı.

 

"Uyuşturucuyla mücadelede birlik ve beraberlik içerinde olmalıyız".Şehmus Yılmaz"Yeşilay olarak amaçlarının insanları daha sosyal hala getirmek ve kötü alışkanlıkla mücadele etmeyi hatırlatmak olduğunu ifade eden Yılmaz, "Sağlıklı neslin ve yaşamın pedal çevirerek olduğunu bir nebze de göstermek istedik. Güzergâhımız ise buradan belediye kavşağına oradan tekrar geri dönüm Sağlıklı Yaşam Parkı'nda son bulacaktır. Ailelere ise şöyle bir çağrımız var; topyekûn kötü bağımlılıklar ve uyuşturucuyla mücadelede birlik ve beraberlik içerinde olmalıyız. Bu etkinliklerle de bağımlılıklarla mücadelemizi sürdüreceğiz." şeklinde konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.