Batman’da iki suç makinesi yakalandı

Batman İl Jandarma Komutanlığı Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Jandarma Suç Araştırma Timleri (JASAT), cezaevi firarisi ve çeşitli suçlardan aranmakta olan şahıslara yönelik başarılı operasyonlar gerçekleştirdi.

Asayiş Yayın: 18 Ekim 2024 - Cuma - Güncelleme: 18.10.2024 15:57:00
Editör -
Okuma Süresi: 58 sn.
Takip EtGoogle News

Yapılan çalışmalar neticesinde, "Hırsızlık" suçundan 37 yıl 8 ay hapis cezası bulunan ve 34 farklı suç kaydı olan F.Y. ile "Dolandırıcılık" suçundan 11 yıl hapis cezası bulunan ve 21 farklı suç kaydı olan D.A., Batman ilinde gerçekleştirilen operasyonlarla yakalandı. İlgili adli işlemlerin ardından her iki şahıs da tutuklanarak Batman Kapalı Cezaevi'ne teslim edildi. Ayrıca, 72 suç kaydı bulunan ve "Bina İçinde Muhafaza Altına Alınmış Eşya Hakkında Hırsızlık" suçundan 55 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezası olan F.G. isimli şahıs da JASAT ekipleri tarafından 3 ay süren fiziki takip sonucu Batman'ın Huzur Mahallesi'ndeki saklandığı adreste yakalandı. F.G. de adli işlemlerinin ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Jandarmanın dedektifleri, bu operasyonlarla Batman’da suçluların yakalanmasında önemli bir başarıya imza attı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.