Batman'da o bulvara Şeyh Said ismi verilecek

Batman Belediyesi, 2024 yılı Ağustos ayı meclis toplantısında Gültepe Mahallesi'nde bulunan Demokrasi Bulvarı’nın isminin Şeyh Said Bulvarı olarak değiştirilmesi gündeme geldi.

Gündem Yayın: 26 Ağustos 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 26.08.2024 00:17:00
Editör -
Okuma Süresi: 41 sn.
Takip EtGoogle News
Gültepe Mahallesi'nde bulunan Demokrasi Bulvarı’nın isminin Şeyh Said Bulvarı olarak değiştirilmesi yönünde Batman Belediyesi Ağustos ayı meclis gündemine öneri olarak sunuldu. Önerinin sağlıklı bir şekilde değerlendirilebilmesi için, ilgili komisyonlara havale edilmesine ve komisyonlarca gerekli çalışmalar yapıldıktan sonra bir sonraki meclis toplantısında görüşülmesine oy çokluğuyla karar verildi. Önerinin kabul edilmesi halinde, Batman’ın önemli caddelerinden biri olan Demokrasi Bulvarı’nın ismi değişecek ve bu yeni isimle anılmaya başlanacak. Kararın nihai olarak nasıl sonuçlanacağı, komisyonların yapacağı değerlendirmeler ve bir sonraki meclis toplantısında alınacak kararlarla belirlenecek.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.