Batman’ın o ilçesinde 200 kişiye iş imkanı

Dicle Kalkınma Ajansı (DİKA) tarafından desteklenen ve Batman İl Özel İdaresi tarafından Kozluk ilçesinde yapımı tamamlanan tekstil fabrikasının açılışını Vali Ekrem Canalp ve Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu ile birlikte gerçekleştirdi.

Gündem Yayın: 06 Ekim 2024 - Pazar - Güncelleme: 06.10.2024 14:44:00
Editör -
Okuma Süresi: 47 sn.
Takip EtGoogle News

Açılış sırasında fabrikayı gezen Vali Canalp, işletmeciden üretim süreci hakkında bilgi aldı. Vali Canalp, fabrikada yaptığı konuşmada Batman’da faaliyete geçecek sanayi alanlarına dair bilgi vererek, Samanyolu köyünde 110 dönümlük bir arazi üzerinde kurulacak olan Tekstil Kent’ten bahsetti. Ayrıca, Raman OSB ve Batman Çayı kenarına kurulacak küçük sanayi sitelerinin de şehre önemli katkılar sağlayacağını vurguladı. Açılışı yapılan tekstil fabrikasının ilk etapta 100 kişilik istihdam sağladığını belirten Vali Canalp, fabrikanın kapasitesinin 200 kişiye kadar çıkarılacağını söyledi. Vali, “200 kişi Kozluk için önemli bir rakamdır. Bu, 200 haneye net gelir ve sosyal güvence demektir” diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.