Batman’ın o ilçesine doğalgaz müjdesi

Hem bakanlık nezdinde doğal gaz yetkileri ile çalışmalar yürüttüğünü kaydeden Sason ilçe Belediye Başkanı İrfan Demir, doğal gaz çalışmalarının onaylandığını ve çalışmalara başlayacaklarını söyledi.

Gündem Yayın: 28 Ekim 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 28.10.2024 16:40:00
Editör -
Okuma Süresi: 44 sn.
Takip EtGoogle News

Belediye Başkanı Demir, “seçim sürecinde halkımıza verdiğimiz sözlerden biri olan İlçemize doğal gaz gelmesi için gerekli tüm resmi işlemler tamamlanmış olup en kısa sürede çalışmalara başlanacaktır.” Dedi. Söz konusu çalışmanın başlaması için göreve geldiği günden bugüne kadar birçok kez görüşmeler yapan, işin takipçisi olup emek verip başarılı olan Belediye Başkanı İrfan Demir yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi. Demir, "Bu önemli yatırımın gerçekleşmesinde emeği geçen başta Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu ve Ak Parti Batman İl Başkanı Hüseyin Şansi olmak üzere tüm yetkililere ve destek verenlere teşekkürlerimizi sunuyoruz" dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.