Batmanlı iş insanın’dan Türkiye’de bir ilk!

TÜRKİYE’NİN EN PRESTİJLİ OTO AVM PROJESİNE BATMANLI İŞADAMI SADEDDİN GÜN İMZA ATTI.

Gündem Yayın: 21 Ekim 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 21.10.2024 17:04:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Takip EtGoogle News

2010 yılından bu yana Gaziantep’te inşaat sektörüne ivme kazandıran ve onlarca başarılı projeyi hayata geçiren hemşehrimiz Sadeddin Gün, bu kez Türkiye’nin ilk Oto Avm’siyle emsalsiz bir yatırımı gerçekleştirdi. Gaziantep’de inşa ettiği özellikle lüks yaşam alanları, konut ve sosyal donatılarla adından söz ettiren GÜNSEV Yönetim Kurulu Başkanı Sadeddin Gün, Gaziantep ve Bölge geneli inşaat alanındaki en başarılı müteahhitlerden oldu. Lüks ve kaliteli yatırımlarıyla sektöre yön veren Gün, ihtiyaçlara cevap verebilen lüks konut ve sosyal alanları inşa etmenin gururunu yaşadıklarını belirtti. Öte yandan GÜNSEV İnşaatın halihazırda biten onlarca projesinin yanı sıra, yeni projeleri de yükselmeye devam ediyor.

GAZİANTEP’İN MARKASI HALİNE GELDİ

Gaziantep’de oldukça başarılı projeleri hayata geçiren Batmanlı şirketin en önemli yatırımlarından biri 110 bin metrekare inşaat alanına sahip ve çeşitli ölçülerde 190 adet mağaza kapasiteli Günsev Oto Avm oldu. Çeşitli yayın kuruluşları ve sektörel medyada Türkiye’nin en prestijli Oto Avm projesi kabul edilen Günsev Oto Avm’nin hizmete girdiğini belirten Gün, şunları söyledi “GÜNSEV Oto Avm, Türkiye'nin önde gelen otomobil alışveriş merkezlerinden biri olarak konumlandırdık. Gaziantep'te hayata geçirilen bu prestijli proje ile otomobil bayileri ve satıcılarını bir araya getirerek geniş bir müşteri kitlesine hitap etmeyi amaçlıyoruz. GÜNSEV Oto Avm, farklı araç marka ve modellerini tek bir çatı altında buluşturarak alıcıların ihtiyaçlarına cevap veriyoruz. Bu sayede müşteriler, çeşitli seçenekler arasından kendilerine uygun aracı kolayca bulabiliyor ve karşılaştırma yapma imkanına sahip olmaktalar. Ayrıca proje global yönetim anlayışı, kaliteli hizmet ve son derece güvenli bir çevre ile öne çıkıyor. Bu yaklaşım, hem yerel hem de ulusal düzeyde otomotiv sektöründe bir referans noktası oluşturulması hedeflenmektedir. Sonuç olarak, GÜNSEV Oto Avm projesi, hem alıcılar hem de satıcılar için modern, işlevsel ve prestijli bir otomotiv alışveriş deneyimi sunarak Gaziantep'in otomotiv sektöründeki konumunu güçlendirmeyi amaçlamaktadır” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.