BELEDİYE MECLİSİ MAYIS AYI TOPLANTISI BAŞLADI

BELEDİYE MECLİSİ MAYIS AYI TOPLANTISI BAŞLADI

Gündem Yayın: 06 Mayıs 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 06.05.2024 17:09:00
Editör -
Okuma Süresi: 52 sn.
Takip EtGoogle News

Batman Belediye Meclisi, Belediye Eş Başkanı Gülistan Sönük Başkanlığında meclise sunulan ve meclise sunulacak gündem maddelerini görüşmek üzere toplandı.

Belediye Konferans Salonunda gerçekleşen toplantıya Belediye Eş Başkanı Gülistan Sönük, Belediye Başkan Yardımcıları Çiğdem Demir Sevim, Mustafa Tuğyıldız, Belediye Meclis Üyeleri ve ilgili müdürler katıldı.

Batman Belediye Meclisi, Batman Belediye Başkanlığının 2023 Yılı Mali Gelir Kesin Hesabını; Çevre il, ilçe ve belde belediyelerinin araç ve malzeme taleplerini, vatandaşlardan gelen ulaşım taleplerini, Belediye bünyesinde bulunan BEL-KENT yönetim kurulunda görev alacak üyelerin belirlenmesi, belediye ile yetkili sendika arasında memur ve sözleşmeli memuru kapsayan sosyal denge sözleşmesinin yenilenmesi ve imzalanması için belediye başkanına yetki verilmesine ilişkin önerileri gündemine aldı. 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.