Belediye personeline teşekkür ziyareti

Belediye personeline teşekkür ziyareti

Siyaset Yayın: 25 Mayıs 2023 - Perşembe - Güncelleme: 25.05.2023 15:59:00
Editör -
Okuma Süresi: 45 sn.
Takip EtGoogle News

Ak Parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, 28. Dönem Milletvekili adayı Fırat Tunç, Batman Belediyesi ana binasını ziyaret ederek 14 Mayıs seçimi için personellere teşekkür etti.

“BATMAN’A HİZMET ETMEK BORCUMUZ”

Ak Parti Milletvekili Ferhat Nasıroğlu ile 28. dönem Milletvekili adayı Fırat Tunç, günün ilk ziyaretini, Batman Belediyesi çalışanlarına teşekkür ederek başladı Pazar günü yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçim için Erdoğan’a destek isteyen Tunç,”Batmanlı halkımız 14 Mayıs seçiminde olduğu gibi Pazar günü yapılacak seçim için oylarımızı katlamayız. Vatandaşlarımızı 14 Mayıs’ta tarihi bir oy farkıyla bizi desteklediği için teşekkür ediyorum. Milletvekillerimizle Batman’a gereken hizmetleri yapılacağına inanıyorum.”

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.