Belediye’den ulaşımı rahatlatacak yeni yol

Batman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, kentte ulaşım altyapısını geliştirmek amacıyla yeni yol açma ve genişletme çalışmalarını sürdürüyor.

Gündem Yayın: 28 Ekim 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 28.10.2024 16:46:00
Editör -
Okuma Süresi: 53 sn.
Takip EtGoogle News

Çamlıtepe, Korik ve Tilmerç Mahallelerinin ana ulaşım güzergahlarını birbirine bağlayacak olan Şehid Fadıl Baran Caddesi’nin bağlantı yolu üzerinde çalışmalar yoğun bir şekilde devam ediyor. 25 metre genişliğinde ve bin 780 metre uzunluğunda olan bu cadde için dolgu ve toprak tasfiye çalışmalarını yürüten ekipler, yolun bir an önce ulaşıma açılması için büyük çaba harcıyor.

İKİ BÖLGEDE YOL AÇMA ÇALIŞMALARI

Aynı zamanda, Gırbereşk Mahallesi’nin ulaşım sorunlarını çözmeyi hedefleyen Belediye, Kazım Arıca Caddesi'nde de yol genişletme çalışmalarına başladı. Bu kapsamda, 650 metrelik yolda mevcut 12 metrelik genişlik, 25 metreye çıkarılacak. Batman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileri, her iki bölgede de çalışmaların programa uygun şekilde sürdüğünü ve belirlenen sürede tamamlanacağını ifade etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.