BİR EYLÜ DÜNYA BARIŞ GÜNÜ NEDENİYLE YÜRÜYÜŞ VE BARIŞ NÖBETİ TUTULACAK

Emek Ve Demokrasi Platformu Tertip Komitesi Üyeleri, Gazetemizin Haber Müdürü Şehmus Ustabaşını ziyaret ederek 1 Eylül Dünya Barış etkinliği kapsamında pazar günü basın açıklaması, yürüyüş ve nöbet etkinli düzenleyeceklerini açıkladı.

Gündem Yayın: 29 Ağustos 2024 - Perşembe - Güncelleme: 29.08.2024 15:48:00
Editör -
Okuma Süresi: 54 sn.
Takip EtGoogle News



Emek ve Demokrasi platformumu adına Gazetemize ziyarete İHD Şube eş başkanları Ahmet Şıray ve Rümeysa Denizkaya, Eğitim Sen Eş başkanı Ramazan Bilmez, 78’ ler girişimi Batman Sözcüsü Ömer Kurt, Genel İş eş başkanı Narin Erol ve Teksif Batman İl temsilcisi Hamit Yıldırım katıldı. 
Emek Ve Demokrasi Platformu Tertip Komitesi adına bilgi veren İHD Eş başkanı Ahmet Şıray ,”1 Eylül Pazar günü, yapılacak olan 1 Eylül Dünya Barış etkinliği saat 17:30’de  Sanat sokağı başında toplanıp buradan Gülistan caddesine kadar yürüyüş yapılacak.
Yürüyüş sonrası 50’ye yakın STK ‘lar tarafından kitlesel bir basın açıklaması yapılacak, basın açıklaması ardından havaya Güvercin ve Balon uçurulacak ,ardından Barış nöbeti tutulacak,” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.