Bir indirim protokolü daha

Bir indirim protokolü daha

Gündem Yayın: 10 Eylül 2023 - Pazar - Güncelleme: 10.09.2023 12:06:00
Editör -
Okuma Süresi: 54 sn.
Takip EtGoogle News

Ayşe Kara Vip Güzellik Salonu ile Şehit Gazi Sen Konfederasyonu arasında indirim sözleşmesi imzalandı. Şehit Gazi Sen Konfederasyonu üyeleri ve birinci derece yakınları güzellik salonundan tüm işlemlerde yüzde 30 indirimden faydalanacak.

Şehit Gazi Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı İbrahim Baskın: “Bugüne kadar hastane, giyim, kırtasiye, reklam ajansı, matbaa, cep telefon satış tamir yerleri, erkek kuaförü, bayan kuaförü, gelinlik satışı gibi onlarca yerle anlaşma sağladık. Şimdi üyelerimiz ve yakınları için Ayşe Kara Vip Güzellik Salonu ile yüzde 30 indirim sözleşmesi imzaladık. Üyelerimizin daha iyi daha uygun yerlerden hizmet almaları için bu tür hizmetleri yapmaya devam edeceğiz” dedi.  Ayşe Kara Vip Güzellik Salonu işletmecisi Ayşe Kara ise derneklere indirim uygulayacaklarını belirtti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.