‘Bu saldırıyı durdurun’

‘Bu saldırıyı durdurun’

Siyaset Yayın: 08 Mayıs 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 08.05.2024 14:56:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Saadet Partisi Batman il başkanı Mehmet Fırat, Sekiz aydır Gazze’de büyük bir vahşet örneği göstererek çoluk çocuk, kadın erkek demeden bir soykırım yapan Siyonist İsrail, Filistin’de yeni bir insanlık suçu işlemek için hazırlıklar yapıldığını ifada ederek bir önce bu saldırıların durdurulmasını talep etti.

Fırat açıklamasında “Bu kirli savaştan kaçarak zorla Mısır sınırında bulunan Refah bölgesine yerleşen Filistinli kardeşlerimize bütün İslam ülkelerinin gözleri önünde saldıracağını açıkça ilan etmektedir… Bu zalim ve terörist İsrail’in yaptıklarına gözünü kapatan Batının karşısında hala ses çıkarmayan ve kınamaktan başka hiç bir eylem yapmayan sözde elli yedi İslam ülkesinin bu durumu Siyonist İsrail'i dahada cesaretlendirmektedir.. Refah bölgesinde çok büyük bir vahşet yaşanmak üzeredir. İsrail bu bölgede şimdiye kadar yaptıklarınındın çok daha şiddetli ve kanlı bir eylem planı hazırladığını söylemektedir… Bu terörist devlete derhal kendi anladığı dilden cevap vermelidir… En başta Türkiye’nin Kürecik ve İncirlik olmak üzere yirmiyi aşkın üssün faaliyetlerine son vererek, elçisini derhal çekmelidir. İsrail tarafından planlanan bu hain saldırıya engel olunmazsa, kana doymayan bu Siyonistleri artık hiç kimse durduramaz… Kendini güvende zanneden ve İsrail ile iş birliği içinde olan, saraylarında sefa süren zavallı sözde idareciler, bir gün sıranın Sizde geleceğini asla unutmayın. Zaman da iş işten geçmiş olacak….”

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.