CANSUYU DERNEĞİ GAZZE’YE GİYİM VE GIDA YARDIMI SÜRÜYOR

Gazze’deki partner kuruluşları aracılığıyla yüzlerce kişiye günlük sıcak yemek dağıtımı sürdüren Cansuyu Derneği, Türkiye genelinde bağışçılarına yaptığı çağrıyla sağlık, temiz su, gıda, kıyafet, battaniye gibi birçok kalem acil insani yardım malzemesinin

Yayın: 15 Kasım 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 15.11.2023 13:20:00
Editör -
Okuma Süresi: 38 sn.
Takip EtGoogle News

 

 

 

HER GÜN YÜZLERCE GAZZELİYE SICAK YEMEK DAĞITILIYOR

Cansuyu, İşgalci israil’in hava bombardımanlarıyla vurduğu Gazze’deki faaliyetlerini partner kuruluşlar aracılığıyla sürdürüyor. Gazze Şeridi’ndeki hastane, okul, mülteci kampları ve camilere sığınarak hayatlarını idame ettirmeye çalışan binlerce Gazze’liye el uzatan Cansuyu Derneği, masum Filistinlilerin ihtiyaç duyduğu pek çok başlıkta yardımlar yapıyor. Başta gıda yardımı olmak üzere çalışmalarını artırarak sürdürmeye çalışan Cansuyu Derneği, bölgenin en çok ihtiyaç duyduğu içecek su ve sıcak yemek dağıtımlarını Gazze’nin farklı noktalarında bulunan yüzlerce Filistinliye ulaştırıyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.