ÇOCUKLAR HALAY ÇEKTİ, NASIROĞLU ALKIŞ TUTTU

Bir dizi açılışlar da bulunmak üzere Kozluk'a giden Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, Vali Ekrem Canalp ile 100. Yıl Özel Eğitim Uygulama Okulu ve 15 Temmuz Şehitler Parkı'nın açılışını gerçekleştirdi.

Gündem Yayın: 20 Mart 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 20.03.2024 12:15:00
Editör -
Okuma Süresi: 34 sn.
Takip EtGoogle News

 

 

 

Açılış Sonrası konuşan  Ak parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, "Bugün de yine birbirinden önemli eserlerin  açılışlarını yaptık. Öncelikle bu eserlerin hayırlı olmasını temenni ediyorum.  Bugün burada halay çeken çocuklarımızın yüzündeki gülümseme geleceğe umutla bakmamızı sağladı. Bu halay da birbirine kenetlenen çocuklarımızın yüzündeki keyif ve huzur barış ikliminin bir yansımasıdır. Devletimizin  hizmetle, projelerle, merhametle ve muhabbetle insana yaklaşımının bir sonucudur. Bu huzur ortamının mimarı sayın cumhurbaşkanımızdır. " şeklinde konuştu.

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.