Cumhurbaşkanı Erdoğan Şimşek ile Küllüye açılışı yaptı

Cumhurbaşkanı Erdoğan Şimşek ile Küllüye açılışı yaptı

Gündem Yayın: 10 Mayıs 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 10.05.2023 18:11:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eski Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile Batman'da Necat Nasıroğlu Külliyesi'nin açılışını gerçekleştirdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Batman’daki mitinginin ardından bir süredir ekonomi yönetimiyle ilgili adı geçen eski Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile birlikte Necat Nasıroğlu Külliyesi'nin açılışını gerçekleştirdi.  Necat Nasıroğlu Vakfı tarafından 2020 yılında 164 bin metrekarelik alan üzerinde yapımına başlanılan Necat Nasıroğlu Külliyesi, 8 bin kişinin aynı anda ibadet edebileceği özelliği taşıyor. Ayrıca külliyede dijital kubbeli ile 300 kişilik kütüphane, bin kişilik konferans salonu, 600 kişilik taziye evi, Kur'an kursu, gençlik merkezi ve otopark bulunuyor.

Camide dijital teknoloji ve yapay zekanın hakim olduğu külliyenin hemen yanında ise millet bahçesi yapımına başlandı. Açılışta konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Külliyemizin hemen yanında yapılan Millet Bahçemizin de dahil edilmesiyle burası Batman'ın en gözde yaşam alanı haline gelecektir” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.