DEVA MERKEZ İLÇE 2. OLAĞAN KONGRESİNİ YAPTI

Deva Partisi’nin Batman’da teşkilatlanma çalışmaları hızla devam ediyor. Çalışmalar kapsamında gerçekleştirilen Deva Partisi’nin Batman Merkez İlçe 2’nci Olağan Kongresi’nde Merkez İlçe Başkanlığına Kaddafi Baktaş seçildi.

Siyaset Yayın: 07 Mayıs 2024 - Salı - Güncelleme: 07.05.2024 14:20:00
Editör -
Okuma Süresi: 57 sn.
Takip EtGoogle News

 

 

Deva Partisi Batman İl Başkanı Şehmus Yılmaz  ilçe teşkilatlarını güçlendirip, çalışmalara ağırlık vereceklerini söyleyerek  önceki dönemlerde emekleri olan Arkadaşlara sonsuz teşekkürler Yeni seçilen Arkadaşlara Görevlerinden Başarılar diliyorum. Merkez İlçe Başkanlığına seçilen Kaddafi Baktaş ve ekibini tebrik ediyor, ülkemiz, şehrimize ve ilçemiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.

Olağan kongrede Deva Partisi Batman Merkez İlçe Başkanlığına seçilen ve daha önce merkez ilçe Teşkilat başkanlığı görevinde bulunan Kaddafi Baktaş ise, Deva Partisi’nin yenilikçi bir demokrasi anlayışı ile hareket edeceğini söyledi.

Yeni yönetim ise şöyle :Mehmet Salih Kavak Doğan, Eray Kaya, Aysun Özek,İsa çiray, Mehmet Siyah, Adil kaya

Selman Ülgey’Orhan Yılmaz ‘Deniz Tekeş,Mehmet zeki İdem,

Orhan Tekin,Mehmet Şirin Avşar,Nuri Başarır,Emin Doğan,İsa çetin Engin Demirhan, Hicran AksakalÜmit Rüzgar, ve Fikri Aydın

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.