DEVA Partisi'nden esnaf ziyareti

DEVA Partisi'nden esnaf ziyareti

Siyaset Yayın: 18 Eylül 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 18.09.2024 16:09:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

DEVA Partisi Batman İl Başkanı Şehmus Yılmaz ve il teşkilatı, esnafları ziyaret ederek sorunlarını dinledi. 
Ziyaret sırasında esnafın ekonomik sıkıntılarına dikkat çeken Başkan Yılmaz, DEVA Partisi'nin insan odaklı siyaset anlayışıyla hareket ettiğini vurguladı. Ayrıca Genel Başkan Ali Babacan’ın selamlarını ileten Yılmaz, esnafın ekonomik zorluklarla boğuştuğunu ve verilen vaatlerin tutulmadığını belirtti.
"SOKAKTAN UZAK KALAN KAYBETMEYE MAHKÛMDUR"
Başkan Yılmaz, esnafla yaptığı görüşmede, artan enflasyon ve maliyetlerin esnafı zor durumda bıraktığını ifade ederek "Sokaktan uzak kalan kaybetmeye mahkûmdur. Verilen vaatler tutulmadı, enflasyonla yeterince mücadele edilmedi. Orta ölçekli programlar çözüm üretmiyor, sadece belli kesimlere fayda sağlıyor" dedi. 
"MUTLU ESNAF KALMADI"
Yılmaz "Maalesef mutlu olan bir esnafa denk gelemedik. Yüksek kira artışları ayrı bir sorun, esnafımızın omuzlarında yükselen Batman ekonomisi için onların sorunlarını çözmek hepimizin görevidir" dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.