DEVA PARTİSİN’DEN GAZETEMİZE ZİYARET

DEVA PARTİSİN’DEN GAZETEMİZE ZİYARET

Siyaset Yayın: 17 Ekim 2024 - Perşembe - Güncelleme: 17.10.2024 13:32:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Takip EtGoogle News

 

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Batman İl Başkanı Şehmus Yılmaz, Merkez İlçe Başkanı Kadafi Baktaş, İl Başkan Yardımcısı Yusuf Ok, İl Başkan yardımcısı M.Emin Altun, İlçe başkan yardımcısı Bilal Güneş ve Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Mehmet Siyak Gazetemizin imtiyaz sahibi Bulut Kutlu ve Haber sorumlusu Şehmus Ustabaşını ziyaret ederek, bazı açıklamalarda bulundu.

“BİZ BİRLEŞTİRİCİ BİR PARTİYİZ”

Kuruluşundan günümüze dek Çözüm üreten bir parti olduklarının altını çizen Başkan Yılmaz, “Batman’da sürekli toplumun sorunlarını elimizden geldiğince yerinde takip ediyoruz. Parti yönetimi olarak birleştirici ve kucaklaştırıcı bir parti anlayışıyla hareket ediyoruz. Kentteki sorunları sürekli takip ediyoruz” dedi.

“GENEL BAŞKANIMIZ TEKRAR GÜVEN TAZELEDİ”

Konuşmasının devamında Yılmaz,” Ankara’da gerçekleştirilen Partimizin 2’nci olağan büyük kongresine delegelerle birlikte katılım sağladık ve genel başkanımız Ali Babacan tekrar güven tazeledi. Kuruluşumuzdan bugüne dek 23 eylem planımız hazır. Hiçbir muhalefet partisi, partimiz gibi hazır değil ve siyasi yönümüzle bugün seçim olursa ülkeyi yönetecek konumdayız çünkü başta genel başkanımız olmak üzere tüm kadrolarımızla hazırız” dedi.

 

 

 

“EKİPLER UYUŞTURUCUYA GEÇİT VERMİYOR”

Konuşmasının devamında Yılmaz,” Batman İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler son zamanlarda gece gündüz demeden Bağımlılıkla, yani uyuşturucuyla mücadele konusunda önemli çalışmalara imza atıyorlar.

Ve gerçekten Batman’a giriş ve çıkış yapan araçlarda sürekli denetimler söz konusu kısacası bu konuda ekipler canla başla çalışıp halkın can ve mal güvenliğini sağlıyorlar,” dedi.

 

 

Biz halkın, toplumun sorunlarını elimizden geldiğince yerinde tespit edip meclise taşıyoruz. Parti olarak vatandaşın iktidar ile muhalefet arasında sıkışıp kalmamasını istiyoruz. Biz çözümcüyüz. Zaten bizim şöyle bir söylemimiz var, DEVA yolu çıkış yoludur. Birleştirici, kucaklaştırıcı bir politikamız var. Gerçekten dürüst bir genel başkanımız var. Hem kadrolarımızla hem de genel başkanımızın tutumuyla, sağlam ve dürüst insanlarız” dedi.

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.