Dicle Elektrik Ramazan ayı için önlemlerini aldı

Dicle Elektrik Ramazan ayı için önlemlerini aldı

Gündem Yayın: 08 Mart 2024 - Cuma - Güncelleme: 08.03.2024 15:46:00
Editör -
Okuma Süresi: 54 sn.
Takip EtGoogle News

Dicle Elektrik; yeni tesis kurulumu, bakım ve onarım faaliyetleri ile şebeke iyileştirmeleri amacıyla gerçekleştirilen planlı elektrik kesintilerini, Ramazan ayı boyunca sadece zorunlu hallerde ve gündüz saatlerinde uygulama kararı aldı.

Kesintiler gerçekleşmeden 48 saat önce abonelerin bilgilendirileceğini açıklayan şirket, olası arıza kaynaklı kesintilere müdahale etmek üzere ekiplerin, bölge genelinde günün her saati hizmet verecek şekilde teyakkuzda olacağını bildirdi. 2024 yılında 10.2 milyar liralık yeni yatırım planlayan Dicle Elektrik, Ramazan ayı boyunca planlı elektrik kesintilerini sadece zorunlu hallerde ve gündüz saatlerinde uygulama kararı aldı. Şirket tarafından önceden bildirilecek olan bu kesintiler, yeni şebeke kurulumu ve bakım onarım çalışmaları nedeniyle uygulanacağının belirtildiği haberde, kesintilerin iftar ve sahur vakitlerini etkilemeyecek şekilde yapılacağı duyuruldu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.