GENEL BAŞKANDAN DEM’Lİ BELEDİYEYE ZİYARET

DEM Parti Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları, 31 Mart seçimlerinde Batman Belediye başkanlığına seçilen Belediye Eş Başkanı Gülistan Sönük’e tebrik ziyaretinde bulundu.

Siyaset Yayın: 29 Temmuz 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 29.07.2024 15:27:00
Editör -
Okuma Süresi: 39 sn.
Takip EtGoogle News

 

 

Hatimoğulları, DEM Parti Batman Milletvekilleri Mehmet Rüştü Tiryaki ve Zeynep Oduncu, DEM Parti Batman İl Eş Başkanları Mustafa Mesut Tekik ve Songül Korkmaz ile birlikte Eş Başkan Sönük’ü ziyaret etti.  Sönük, sosyal belediyecilik ilkeleri doğrultusunda vatandaşların ihtiyaçlarına yönelik projelere odaklandıklarını belirtirken “İlk olarak çölyak hastaları için Glütensiz Cafe ve Fırın açtık, Belediye Belkent bünyesinde bir yemek fabrikası kurduk ve önümüzdeki hafta halk lokantalarını da hizmete açacağız. Bu projelerimiz, yurttaşlarımıza daha iyi hizmet sunma yolunda kararlılığımızın bir göstergesidir” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.