/>

AK Parti’den istifa ettiler

Siyaset 13.06.2023 - 14:43, Güncelleme: 05.02.2025 - 06:35 1815+ kez okundu.
 

AK Parti’den istifa ettiler

AK Parti’den istifa ettiler
AK Parti listelerinden milletvekili seçilen 4 HÜDA-PAR vekili, kendi partilerine geçmek için Ak Parti’den istifa etti. AK Parti ile yaptıkları ittifak kapsamında AK Parti'nin listesinden seçimlere giren ve milletvekili seçilen HÜDA-PAR'lılar istifa edip kenti partilerine geçti. HÜDA-PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Serkan Ramanlı, Faruk Dinç ve Şahzade Demir’in geçiş süreci tamamlandı ve TBMM internet sitesinde de, HÜDA-PAR milletvekili olarak yer aldılar. HÜDA-PAR'lıların da kendi partilerine geçmesiyle birlikte Meclis'teki parti sayısı 16'ya yükseldi.
AK Parti’den istifa ettiler

AK Parti listelerinden milletvekili seçilen 4 HÜDA-PAR vekili, kendi partilerine geçmek için Ak Parti’den istifa etti. AK Parti ile yaptıkları ittifak kapsamında AK Parti'nin listesinden seçimlere giren ve milletvekili seçilen HÜDA-PAR'lılar istifa edip kenti partilerine geçti.

HÜDA-PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Serkan Ramanlı, Faruk Dinç ve Şahzade Demir’in geçiş süreci tamamlandı ve TBMM internet sitesinde de, HÜDA-PAR milletvekili olarak yer aldılar. HÜDA-PAR'lıların da kendi partilerine geçmesiyle birlikte Meclis'teki parti sayısı 16'ya yükseldi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batmanolaygazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.