‘Her gün 12 saat durmaksızın yazıyorum’

‘Her gün 12 saat durmaksızın yazıyorum’

Gündem Yayın: 26 Şubat 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 26.02.2024 14:25:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Batman Belediyesi Sinema Akademisi öğrencileriyle bir araya gelen usta oyuncu Haydar Şişman, mesleği ve yaşamına dair sorulara samimi yanıtlar verdi.

Batman Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen Batman Sinema Akademisi’nde eğitimler devam ediyor. Ünlü oyuncu Şişman Batman Sinema Akademisi’nin bu haftaki Ustalık Sınıfı konuğu oldu. Batman Belediyesi Ahmet Güneştekin Kültür ve Sanat Merkezi’nde, sinema eleştirmeni Suat Köçer’in konuğu olan Oyuncu Haydar Şişman, yapılan söyleşide sorulara içtenlikle yanıt verdi.

‘MESLEĞİME AŞIĞIM’

Mesleğine aşık olduğunu, bu işi severek yaptığını ifade eden usta oyuncu, bir günün 12 saatini senaryo yazmakla, oyunculukla geçirdiğini ifade etti. Resme olan ilgisinden dolayı zaman zaman resim yapmaya da büyük vakit ayırdığını, resmin yapmanın kendisini rahatlattığını ifaden Haydar Şişman, haftanın 7 günü, günde 12 saat çalıştığını bu temponun kendisini mutlu ettiğini ve huzur bulduğunu kaydetti. Batman Belediyesi tarafından düzenlenen Sinema Akademisi öğrencilerinin de katıldığı sohbette, kursiyerler akıllarında kalan sorulara yanıt buldu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.