Toros’tan Şampiyonluk Açıklaması

TPAO Batman Petrolspor Teknik Direktörü Mesut Toros, şampiyonluk sonrası kendisine ve kulübe destek olanlara teşekkür etti.

Spor Yayın: 01 Mayıs 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 01.05.2024 14:16:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

TPAO Batman Petrolspor Teknik Direktörü Mesut Toros “Batman Petrolspor sevdalılarına ligin başlamasına 4 gün kala geldiğimiz bu yarışın zorluk derecesi yüksek bir grupta mücadele edeceğimizden ekibimle birçok zorluklara rağmen mücadelemizi son dakikaya kadar sürdürdük ve 20 hafta lider olarak sürdürdüğümüz ligi şampiyon bitirdik. Bu süreçte daima yanımızda olan bize desteklerini esirgemeyen Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu ve ailesine, bizler gibi heyecanını inancını asla kaybetmeyen sevgili Başkanımız Mustafa Demir’e yöneticilerimiz Mustafa Balaban, Fereç Kılıçer, Cemal Kaya, Hifzullah Yıldız’a, ayrıca tüm kulüp personeline zor zamanlarda beni ayakta tutan ve desteklerini her zaman sürdüren masörlerimize çok değerli oyuncularımıza ve bu şampiyonluğun önemli taşlarından olan tüm taraftarlarımıza, Sportif Direktör Hayretin Aktan ve teknik ekibime beni güzide Batman şehrinde asla yalnız bırakmayan kardeşim Rıdvan Akgün’e teşekkür ederim. Bu anlamlı şampiyonluk şehrimize hayırlı olsun. Bugünlere gelmemde şüphesiz bana her zaman destek veren canım oğluma, sevgili eşime binlerce kez teşekkür ediyorum” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.