Batmanlı Tekstilcilerinden marka atağı

Batmanlı Tekstilcilerinden marka atağı

Gündem Yayın: 01 Mayıs 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 01.05.2024 14:20:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Dünya genelinde bulunan ünlü marklara ürün tedariki yapan Batmanlı tekstilciler, fason üretici olmaktan kurtularak tarihi Hasankeyf ilçesinin ismi olan ‘Kifa’ markasını kurdular.

Batman giyim markasını oluşturan tekstilciler ve MÜSİAD Batman Şube Başkanı İrfan Özdemir, Batman Valisi Ekrem Canalp’ı ziyaret ederek, kurmuş oldukları marka hakkında bilgi verdiler.

14 FİRMA BİRARAYA GELEREK MARKA KURDULAR

Görüşmede markalaşma konusunda gelinen aşamayı anlatan Kifa Giyim Yönetim Kurulu Başkanı Cevat Ekinci “Bizler şehrimizin, uzun yıllardır tekstil sektöründe üretim yapan firmalarıyız. Tekstil sektörünün tüm kategorilerinde; alt giyim grubu, üst giyim grubu, iç giyim grubu olan kadın, erkek ve çocuk giyiminin kesim, dikim, ütü paket, yıkama, nakış, baskı işleri yapan üreticileriyiz. Uzun bir dönemdir şehrimizde bir marka çalışması tartışması yapılmaktaydı. Yapılan tartışmalar neticesinde şehrimizde üretim yapan 14 firma bir araya gelerek Kifa Giyim San. Ve Tic. A.Ş kuruldu” dedi.

‘HER TÜRLÜ DESTEĞİ VERECEĞİZ’

Makamında Başkan Özdemir ve heyeti ağırlayan Vali Canalp, şehrimizde on dört firmanın bir araya gelmesi ile kurulan Batman markası Kifa Giyim firması ortaklarını girişimlerinden dolayı tebrik ederek, kendilerine her türlü desteği sunacaklarını ifade etti. Yapılan çalışmanın çok değerli olduğunu ifade eden Vali Canalp, markalaşmanın şehrin tekstil sektörüne yeni bir vizyon getireceğini belirterek markalaşma ile beraber tekstil sektörünün daha güçlü bir şekilde ayakta kalabileceğini vurguladı. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.