Çayın lezzeti ve sanat bir arada

Çayın lezzeti ve sanat bir arada

Gündem Yayın: 25 Nisan 2024 - Perşembe - Güncelleme: 25.04.2024 13:28:00
Editör -
Okuma Süresi: 57 sn.
Takip EtGoogle News

Meydan Mahallesi, 2000 İş Merkezi karşısında hizmet veren Kozluk Çay Evi’nin 21 yaşındaki genç işletmecilerinden Gürkan Altuner, müşterileri ile kurduğu iletişimin yanında çalışkanlığı ve güler yüzlülüğüyle ön plana çıkıyor.
Ailecek 30 yıldır kahvehane işlettiklerini kaydeden Gürkan, Kozluk Çay Evi’nin Batman’ın en kadim mekanlarından biri olduğunu belirtti.8 senedir çay ocağında bulunan tablolar görenlerin ilgisini çekiyor.

Havadar ortamı, duvarlarda sergilenen sanatsal resimleri, dev vantilatörleri, buz gibi içecekleri ve tabii ki tavşan kanı çayıyla meşhur olan mekânda henüz 21 yaşında işletmeci olmanın gururunu yaşayan Altuner, işini çok sevdiğini söyledi. Yaz-kış demeden müşterilerine ferah ortamda kaliteli bir hizmet vermek için ellerinden geleni yaptıklarını belirten Gürkan, insana hizmet etmek hakka hizmettir şiarıyla mesleğini ifa etmeye devam ettiğini sözlerine ekledi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.