Şapka Satışları Arttı

Şapka Satışları Arttı

Yaşam Yayın: 25 Nisan 2024 - Perşembe - Güncelleme: 25.04.2024 13:27:00
Editör -
Okuma Süresi: 51 sn.
Takip EtGoogle News

Hava sıcaklıklarının artması ile birlikte şapka satışlarında ciddi artış oldu. Batman esnafı satışlarda görülen bu artışı değerlendirerek şapka çeşitleri tezgahlarda yer alıyor.
Batman’da şapka satışı yapmayan pek çok esnaf şapkaya olan talebi görüp, kendi dükkanlarında şapka satmaya başladı. Batman’da sıcak havaların bunaltıcı etkisinden dolayı ve sosyal medyada görülen yeni tip şapka akımlarının etkisiyle kentte şapka satışlarında ciddi artış oldu.
Batman’da Eski Midyat garajında çeşitli şapka satan esnaf Osman Yaman; “Şu an şapka aşırı talep görüyor. Sezonun gelmesiyle birlikte ürünlerimizin yanına şapkaları da koyduk. Özellikle son trend ürünler satılıyor. Bu dönemlerde diğer ürünlerde satışlarımız yavaşlasa da şapka satışlarımızda inanılmaz bir artış var” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.