CANSUYU’NDA KURBAN HAZIRLIĞI BAŞLADI

Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, yaklaşan kurban bayramı nedeniyle gerçekleştireceği organizasyonun toplantısını Ankara'da dernek genel merkezinde gerçekleştirdi.

Gündem Yayın: 02 Mayıs 2024 - Perşembe - Güncelleme: 02.05.2024 13:16:00
Editör -
Okuma Süresi: 42 sn.
Takip EtGoogle News

 

Kurban görevlilerinin katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda, kurban bayramında gidilecek ülkeler ve gerçekleştirilecek organizasyonlarla ilgili istişare yapıldı. Batman İl Temsilcisi Mehmet Emin Turan “2024 yılı kurban faaliyetlerine hazırlık için Ankara'da bulunan Genel Merkez binamızda istişare toplantısı gerçekleştirdik. Genel Başkanımız Mustafa Köylü’nün riyasetinde yürütülen toplantıda, birim başkanlarımız sunum yaptı. Kurban Allah'a yakınlaşmak, muhtaçla paylaşmaktır. Derneğimiz, mazlum coğrafyalarda ve ülkemizde gerçek muhtaçları tespit ederek paylaşmanın bereketini dünyaya yaymaktadır. 2024 kurban organizasyonunda gönüllü olarak hizmet verecek olan görevlilerimize eğitimler verildi. Batman’dan yurtdışında kurban gönüllüsü olarak 3 kişi görevlendirilecek” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.