Başkan Sönük’e ziyaretler devam ediyor

Başkan Sönük’e ziyaretler devam ediyor

Gündem Yayın: 30 Nisan 2024 - Salı - Güncelleme: 30.04.2024 16:16:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Batman Belediyesi Eş Başkanı Gülistan Sönük’e hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

KARŞIYAKA MAHALLE MUHTARI VE ÖHD’DEN EŞ BAŞKAN SÖNÜK’E ZİYARET

Batman Belediyesi Eş Başkanı Gülistan Sönük, hayırlı olsun ziyaretine gelen ÖHD (Özgür Hukukçular Derneği) Batman Şubesi yönetimi ile Karşıyaka Mahalle Muhtarı ve mahalle sakinlerini ağırladı. Eş Başkanı Sönük, ziyaretlerinden dolayı konuklarına teşekkür etti.

KESK BİLEŞENLERİNDEN EŞ BAŞKAN SÖNÜK’E ZİYARET

Batman Belediyesi Eş Başkanı Gülistan Sönük, hayırlı olsun ziyaretine gelen KESK MYK üyeleri ile KESK TARIM ORKAM-SEN Batman Şubesi yönetimini ağırladı. Eş Başkan Sönük, ziyaretlerinden dolayı konuklarına teşekkür etti.

BATMAN TİCARET ODASINDAN ZİYARET

Batman Belediyesi Eş Başkanı Gülistan Sönük, Belediye Başkan Yardımcısı Çiğdem Demir Sevim ve Belediye Meclis Üyeleri, hayırlı olsun ziyaretine gelen Batman Ticaret Borsası Arif Güneş ve yönetim kurulu üyelerini Belediye Başkanlık Makamında ağırladı. Eş Başkanı Sönük, ziyaretlerinden dolayı konuklarına teşekkür etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.