Başkan Çetin’den Süper Lig Dileği

Başkan Çetin’den Süper Lig Dileği

Siyaset Yayın: 28 Nisan 2024 - Pazar - Güncelleme: 28.04.2024 14:37:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Batman için çıtanın artık yükselmesi gerektiğini belirten Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Muhammed Arif Çetin, Petrolspor’un şampiyonluğunu kutladı.

Her fırsatta şehir olarak kenetlenmenin önemine vurgu yapan Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Muhammed Arif Çetin, birlik oldukça başarının da kaçınılmaz olduğunu bir kez daha yaşadıklarını belirtti.

“SÜPER LİG HAYAL OLMAMALI”

Tüm Batman halkı gibi başarının gurur ve mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Muhammed Arif Çetin “Tekrar 2. Lige yükselmenin coşkusunu yaşıyoruz. Emeği geçen herkese minnettarız. Ancak bu sefer, daha tecrübeli bir kulüp olarak çıtayı yüksek tutmalıyız. Süper Lig’de birçok küçük ilçe takımı dahi yer aldı. Almaya da devam ediyor. Bizim onlardan neyimiz eksik? Artık Batman için de Süper Lig, bir ütopya bir hayal olmaktan çıkmalı. Elbirliğiyle de Batman’ı her alanda, hak ettiği liglere çıkarmanın vakti gelmiş hatta geçmiştir” diyerek, ilerisi için hedefleri yükseltti.  Ayrıca, kendilerinin de bu hedeflere hizmet yolunda bir an geri durmayacaklarının altını çizdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.