HALİL ÖZDEMİR, AK PARTİDEN ADAY ADAYI…

Batman Eski Milletvekillerinden Faris Özdemir' in oğlu Halil Özdemir, 31 Mart 2024 yerel seçimleri için AK Parti'den Batman Belediye Başkan Aday Adaylığı müracaatında bulundu.

Siyaset Yayın: 21 Kasım 2023 - Salı - Güncelleme: 21.11.2023 16:01:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

 

 

 

Resmi başvurusunu AK Parti Batman İl Başkanlığına yapan Özdemir, aday adaylığı dosyasını AK Parti Batman Merkez İlçe Başkanı Sabahattin Tural'a teslim ederken “Bugün benim hayatımda özel bir gün. Genç bir kardeşiniz olarak, büyüdüğüm şehre olan gönül borcumu ödemek için AK Parti Batman Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurumu tamlamış bulunuyorum. Sayın Cumhurbaşkanımızın işaret ettiği Türkiye Yüzyılı vizyonuna katkı sağlayacak projelerle Batman’da Ak Teşkilatımız, vekillerimiz, belediye başkanlarımız, Batman Halkının güzide sivil toplum örgütleri, üniversitemizle beraber imza atmak için yola çıktım. Gençliğin enerjisi ve halkamızın desteği ile büyükşehir potansiyeline sahip şehrimizi mahir ellerin şekillendirmesi için çalışacağız. Batman'ın sahip olduğu tarihi ve kültürel alandaki potansiyel ulusal ve uluslararası camiada tanıtma hedefi ile yola çıkıyoruz. Geçmişte göç alan bir şehir iken artık göç vermeye başlayan şehrimiz için kooperatif yapılanmaları ile kadın ve gençlerin istihdamını destekleyecek, tersine göçün önünü açacak projeler üzerine yoğunlaşacağız. Gençlerimizin geleceklerini gurbet ellerde değil, bu güzel şehirde kurma umutlarını yeşertecek, istihdamı arttıracak projelerin hayata geçmesi için el ele vereceğiz. Katılımcı demokrasi ve katılımcı yerel yönetimler anlayışını mümkün kılacak her türlü görüş ve fikre açık bir siyasi tutumun öncülüğünü yapacağız. Bu şehri, kimlik istismarı yoluyla yıllardır meşgul eden siyasetin kuşatmasından kurtarmak öncelikli hedeflerimizdendir” dedi

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.