/>

BATMAN’LI İKİ VEKİL MİLLİ EMLAK GENEL MÜDÜRÜ TUFAN BÜYÜKUZUN'U MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

Siyaset 06.07.2023 - 16:35, Güncelleme: 05.02.2025 - 06:35 2145+ kez okundu.
 

BATMAN’LI İKİ VEKİL MİLLİ EMLAK GENEL MÜDÜRÜ TUFAN BÜYÜKUZUN'U MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

BATMAN’LI İKİ VEKİL MİLLİ EMLAK GENEL MÜDÜRÜ TUFAN BÜYÜKUZUN'U MAKAMINDA ZİYARET ETTİ
  Ziyarette çiftçilerin tarım arazilerini kiralama avantajları konusu başta olmak üzere bir çok konuda görüş alışverişinde bulunuldu. Görüşme sonrası açıklamada bulunan Nasıroğlu, " Genel müdürümüz Büyükuzun, önümüzdeki hafta tarım arazilerinin kiralanması konusunda Batman’lı çiftçileri daha detaylı bilgilendirmesi için Genel Müdürlükten bir ekibin Batman’a gitmesi talimatını verdiler. Kendilerine ilgi ve alakalarından ötürü teşekkür ederim"dedi.
BATMAN’LI İKİ VEKİL MİLLİ EMLAK GENEL MÜDÜRÜ TUFAN BÜYÜKUZUN'U MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

 

Ziyarette çiftçilerin tarım arazilerini kiralama avantajları konusu başta olmak üzere bir çok konuda görüş alışverişinde bulunuldu.

Görüşme sonrası açıklamada bulunan Nasıroğlu, " Genel müdürümüz Büyükuzun, önümüzdeki hafta tarım arazilerinin kiralanması konusunda Batman’lı çiftçileri daha detaylı bilgilendirmesi için Genel Müdürlükten bir ekibin Batman’a gitmesi talimatını verdiler. Kendilerine ilgi ve alakalarından ötürü teşekkür ederim"dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batmanolaygazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.